INFORMATION FRÅN ORDFÖRANDE

Nu närmar sig slutet på vår säsong på hembygdsgården. Det har varit ett år med olika aktiviteter några nya inslag och några återkommande. Hembygdsgården har varit öppen för besökare alla tisdagskvällar under maj, juni och vi fortsätter under augusti och september. Det är inte bara att bedriva verksamhet vid hembygdsgården utan det krävs ett stort engagemang i form av underhåll av byggnader, gräsklippning, dokumentation, annonsering av aktiviteter, ...inhandling i samband med aktiviteter, bakning, servering och självklart allt som hör till styrelsearbetet. Vi är alldeles för få ideella krafter just nu vilket blir väldigt tungt för oss. Det är väldigt trevligt men det kommer inte att hålla i längden. Min önskan är att vi kan locka fler att engagera sig i hembygdsföreningens arbete.
Till nästa verksamhetsår så kommer fler att avgå i styrelsen vilket betyder att vi behöver nya styrelsemedlemmar.
Känner du att du vill vara en del av styrelsen eller engagera dig i föreningen så hör av dig till Ordförande Ulla-Britt Carlsson 073-6870882 eller sekreterare Elisabet Jonsson 070-2545872 så kan vi berätta mer.
Även jag själv kommer att avgå till nästa verksamhetsår efter 7 år som ordförande av personliga skäl.
Min förhoppning är att föreningen får leva vidare och utvecklas. Det är viktigt att vi tänker på vår hembygd också i nutid och framtid.
Hembygdshälsningar
Ulla-Britt Carlsson